Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var Kayseri'liyim bundan dolayı da mantı bizden sorulur

Gıda sektöründe çalışıyorum ve çalıştığım işyeri mantıyı dışarıdan alıyordu kilosu 30 tlden açıkçası memnun değildi bana teklif etti bende 40 tlden kilosu anlaştım. Ve haftada enaz 5 kilo çalıştığım yere veriyorum 1 aydır. Patronda memnun yiyen müşterilerde. 2 hafta öncede hemen yanımızda olan 2 dükkan ile anlaştım ve haftalık onlarak onlarada mantı satıyorum. Açıkçası ürünümün sevilmesi beni çok çok sevindirdi evdeki bir odayı boşaltıp 2 metre mermer tezgah, derin dondurucu aldım ve birazda malzemeler. Açıkçası niyetim el işini bırakıp sadece kendi işime odaklanmak. Evde ilk olarak mantı biraz işi oturttuktan sonra devamında italyan makarnaları ( hamurundan iç dolgusuna kadar kendim yapacam ),zeytinyağlılar,mezeler,şerbetli ve sütlü tatlılar yapıp satmak istiyorum. Pazarlama konusunda biraz utanıyorum dükkan dükkan gezip pazarlama yapacağımı sanmıyorum açıkçası ya da ilk etapta bilmiyorum çekimserim

Yapacağım ürünleri nasıl pazarlarım nasıl bir yol izlemem gerek acaba bu konuda sosyal medyayın ve google reklamının etkisi olur mu? Fikirleriniz çok önemli benim için arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.