E-Ticaret sitem için bu alanda günlük tutmak istiyorum. Hergün site ile ilgili nasıl çalışmalar yaptım, neler sattığımı burda yazıcağım.
Bu arada yaşım 18 belki benim yaşlarımda veya benden büyük abilerim örnek alıp beni tabi örnek alınacak halde değilim şuanda ama yani bu konularda hevesi olup bi türlü açmayanlar için açıyorum.
İlk başları tam hatırlıyamadığım için atlıyorum. Eğer günlük olarak okumak istiyen olursa yorum yaparsa sevinirim.

25 Şubat: Önceki günlerde domain alındı, reklamcıyla anlaşıldı ve (150 adet etiket bastırıldı), ödeme sistemi ile anlaşma sağlandı.
26 Şubat: Site tamamen açıldı, sosyal medya hesapları oluşturulup sosyal medya için tasarımlar oluşturuldu ve ilk gönderiler paylaşıldı.
27 Şubat: Foruma site ile ilgili konular açıldı ve ilk satışlar yapıldı. 1 Adet bal satmıştım ilk.
28 Şubat: 1 Kilo civarı bez sucuk satıldı.
1 Mart: İlk defa tamamen site üzerinden satış yapıldı (1 KG Bez Sucuk)
2 Mart: 1 adet bal satıldı, Site için optimizasyonlar yapıldı.
3 Mart: 6 KG Bez Sucuk Satıldı ve instagrama reklam verildi ama hiçbir sonuç alınamadı.
6 Mart: 2 Adet Bal Satıldı
7 Mart: Siteden elde edilen ufak gelir ile siteyi geliştirmek için wp fastest cache premium alındı ama ayarlarını yapamadığım için sanırım pek etkisi olmadı.
8 Mart: Değişik forumlarda tanıtım konusu açıldı. Etkisini inşallah ilerde görürüm.