Promedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili arkadaslar, forumlardan data cekimi icin bir bot kullaniyorum.Botu cok aktif kullanamadigimi dusunuyorum cunku tek bilgisayardan tek tarayici uzerinden 24 saat acik tutamadigimdan cok az veri cekebiliyorum.Istegim bu botu mesela 30 tarayicida ayni anda 24 saat boyunca bilgisayarim kapali dahi olsa kullanabilmek.Ustalar teklif ederlerse sevinirim.Bunun icin nelere ihtiyacim var? Vps,Vds, Proxy,hosting,ip adresse .... tekliflerinizi bekliyorum..
VDS-2 Paketimiz İle Sizlere Yardımcı olmak İsteriz
  • Paket Detaylarimiza Buradan Ulasabilirsiniz:https://www.modernizmir.net/tr/kateg...ucular-vds-vps
    2 Core Cpu
    2GB Ram
    50 GB SSD
    1Gbit/s Port - Sınırsız Trafik
    Bursa/DGN Lokasyonlu
    1 Adet Özel IP Adresi
    Litespeed İle %50 Daha Hızlı Sayfalar
    Tamamı Size Ait Özellikler
    -----
    VDS-2 Paketimizin Aylık Ücreti 29.99 TL Şeklindedir.
    Hizmetimizi Cyberpanel İle Teslim Etmekteyiz.Firmamız VDS Sanal Sunucu Yönetimi Konusunda & Panel Konusunda Sizlere Ücretsiz Destek Verecektir.
    Cyberpanel cpanel e cok benzer bir sistemdir ve litespeed altyapisina sahiptir. Bunun sayesinde hem 15 dolar cpanel lisansi ödememiş olacaksiniz hemde ekstra 15 dolar litespeed lisansi ödememiş olacaksınız. Cyberpanel kurulum ve islem destegi firmamiz tarafından sizlere sağlanmaktadır.
    Detaylı bilgi almak isterseniz whatsapp destek hattımızdan yardimci olmak isteriz (+90 850 888 35 16).
    Saygılarımızla,
    www.modernizmir.net