Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Haber sitelerinin övünecek tek noktası yok.kopya içeriklerle sizlerden çaldıkları ile hepsi demiyorum ama büyük bölümü haram para kazanıyor.Emeğe saygı ALLAH korkusu kalmamış bazılarında.Google taa gecen seneki Mayıs güncellemesinden itibaren bunları öne çıkardı ve o tarihten itibaren hemen hemen bir çok sektör öldü maalesef..Ve halen bu yaşananlara dur demiyor umudumu kaybetmek üzereyim..SİZ SİZ OLUN SİTE açacaksanız Türk site açmayın artık bitirdiler her sektörü şurada üç kuruş para kazanıyordum onada aldılar ne yazik ki elbet Google bana para vermek zorunda değil ama ben üç beş internetten para kazanıp aileme yük olmak istemeyen biriyim kimsenin emeğinde sitesimde gözüm olmadı bundan sonrada olmaz ama keşke o insanların emeklerini çalanlarda biraz ALLAH Korkusu olsa Para hırsını bıraksalar.Editör tutuyorlar sürekli sitelerden kopya içerik başka bir şey yok ne yazik ki.
Otoritermiş bilmem neymiş hepsi hikaye Google güncelleme yapsa hepsi düşecek ama yapmıyor bilerek..X yazarının sağlık konusunda bilgisi x sitesine açılan konudan nasıl daha otoriter olabilir ki? hadi doktor birinin sitesi haber sitelerini ve sizi geçer anlarım da haber sitelerinin ne otoritesi olabilir kaçtanesi doktor yazar alıyor sadece benim ki örnek.
Bu gidişle çoğu kişi benim gibi parasız kalacak..
Biraz ŞEREFİ ONURU ALLAH Korkusu olan insan şunu düşünür bir Özgün makale yazmak bir insanın en az 1-2 saatini alıyor.Siz o emeği resmen harcıyorsunuz hemde 10 saniye ile o paralar nasıl boğazınızdan geçiyor.ALLAH COK BÜYÜK ÖBÜR DÜNYASIDA VAR BU İŞİN.