Site adresi : Pm ile veya Whataspp&Telefon: 0 533 811 14 10
(Rica ediyorum meraktan sormayın)
Site için istenen fiyat : 14.900,00 ₺
Sitenin aylık getirisi: Şu anda site sadece kapıda ödeme açıktır ve fiyatlar yüksektir.Hiç İlgilenmiyorum.Ama arada sipariş düşüyor çoğunu iptal ediyorum.
Sitenin açılış tarihi: 2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: İçgiyim Alışveriş Sitesi
Günlük hit sayısı: 100-200 aralığında
Ziyaretçi kaynağı:%90 google organik - %10 sosyal medya
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama yok
Hosting dahil midir: 2 Hafta idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Opencart Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Siteyi 2016 yılında bir arkadaştan almıştım 2016 ve 2017 de organik reklamsız çok büyük kazançlar elde ettim.(Ortalama aylık satışım 20-30 bin).2 ay önce Sitenin database çok şiştiğinden yedeğini alıp temizledim.Ciddi alıcılar görmek isterlerse fatura bilgileri kargo takipleri hepsi mecuttur. Siteyi eşime almıştım o ilgileniyordu bazı hastalık durumlarından dolayı ilgilenemedi ve bende ilgilenecek zamanım olmadığı için devretmeye karar verdik.Google reklamları ile sitede çok iyi satışalar yapıp organik hiti çok kolay artırarak siteyi daha yüksek mevlalara satabilirim ama şu anda 1 saatimi verecek zamanım olmadığı için bu şekilde devretmeye karar verdim.Aşağıda ekleyeceğim verilere bakarsanız sadece organikte ilk sayfada olan kelimeleri o duruma getirmek için harcayacağınız tutarın 4 te 1 ne satıyorum siteyi.Çook aktif youtube hesabı facebook hesabı ve instegram hesabını ve vs.. diğer hesaplarıda alan kişiye devredilecektir.Youtube kanalı izlenme oranları çok yüksektir.Video eklediğiniz gibi ilk gün 1k ları buluyor.Tüm hesaplar için bilgileri aşağıda paylaşacağım.Ayrıca lütfen aylık satış ne kadar yapıyorsunuz gibi sorular sormayın eğer bu siteyi aktif olarak çalıştırmsam büyük tutarlar kazanırım.Facebook hesabına gelen mesaj sayısı 40 bulmuş bakmadım.Whataspp gelen mesaj sayısı 2 haftada 40 bulmuş bakmadım.Telefon ile sipariş çekmek isteyen bir sürü kişi olmasına rağmen telefonu açamıyorum.Ayrıca sitede fiyatlar piyasaya göre baya yüksek tutuyorum.Ona rağmen 2-3 günde bir sipariş düşüyor onlarıda bazen gönderiyorum bazen iptal ediyorum.Site de dropshoping olarak çalışıyorum 3 firma var siz hangisi ile çalışmak isterseniz onunla çalışırsınız.Ürünler xml ile kapalı olarak çekiliyor.Ürün isimleri açıklamalar el ile organik olarak yazılarak ürün açılmaktadır.Bu şekilde bir ürünün benzeri başka sitede bulma şansınız olmamaktadır bu da seo için mükkemel bir etki yaratmaktadır.Tüm kategorilere ait tanıtım yazıları yazılmıştır.Sitede aradağınız tüm eklentiler mevcuttur.Xml modülü siteye özel yapılmıştır.Yaklaşık ücretli 4-5 eklenti vardır onların lisanalarıda devredilecektir.Sitede ayrıca blog kısmı mevcuttur.Blog kısmında yüzlerce organik yazılmış yazılar bulunmkatadır.Sİtenin kendi hattı vardır isteyen arkadaşa telefon ve whataspp hattıda devredilebilir.Siteyi çoğu içgiyim sektöründe olan arkadaş bilir.Tüm ayrıntılarıda aşağıda paylaşıyorum.Ayrıca site DMOZ kayıtlıdır.
SİTE GENEL DURUM
GOGLE BAZI ANA KELİMELERDE DURUM
SİTE LİNK DURUM
YOUTUBE
FACEBOOK
İNSTEGRAM