Proxy'i tarayıcıda mı programla mı kullanıyorsunuz?
Sistem üzerinden ayar yapabildiğim tek yer, Internet Seçenekleri -> Proxy Ayarları olduğu için tarayıcıya etki ediyor. Ama ben RDP client'in proxy kullanmasını istiyorum. Mevcut RDP client(mstsc)'in proxy özelliği yok.
nasıl bir suç işleyeceksin?
https://www.allmydesktops.com/ buna giriyorsun buna girerkende ultrasuft chrome ya da tor kullanabilirsin. web olmayacakmış sorryy..
Cevap için teşekkürler, evet amacım bilgisayarda bir program ile bunu çözmek. RDP bilgisini başka bir yere girmek istemiyorum çünkü.
Uzun vadede açık vermek istemiyor isen eve bi Asus RT serisi alıp .ovpn configini de ekleyip üstüne çayını yudumlayabilirsin.
@RssMonster; tavsiyesini de üstüne eklersen bi kahveyi hak ettin demektir

Bol şans
Cevap için teşekkürler. Burada amacım herhangi bir ağa bağlı kalmadan, kendi proxy sunucum üzerinden belli bir IP adresine (proxy sunucu IP adresine) izin verilmiş olan uzak masaüstüne bağlanmak. Bu yüzden belli bir lokasyona-cihaza bağlı kalınmaması gerekiyor.