Hocam bir gün otobüs durağında bekliyorum karnımda gerçekten aç. Bir adam geldi karnım aç allah rızası için dedi. Abi valla bende acıkmıştım gel dedim karşıda dönerci var yiyelim beraber dedim. Adam suratını ekşitti aklınca bir yalan söyledi evdekilerde aç abi dedi. Tamam dedim evdekilerede paket yaparız adam suratını bükerek tırıs tırıs yanımdan ayrıldı. Eminim benden fazla parası var ve benim gibi tavuk döner yemez herhalde

. Sonra durakta beklemeye devam ettim az ilerde bi kadına gitti kadın çıkardı kağıt bi para verdi ama kaç lira verdi bilmiyorum. Sonra kadında durağa geldi ve az önce yaşadığımı ona da anlattım. Kadın da ya ben iyi niyetle verdim allah rızası için dedi. Ablacım dedim bak biz otobüs bekliyoruz. Eminim ki o arka sokaktan arabasına binip evine gidicek dedim. Kadının morali bozuldu.
Şöle konular açmayın foruma yaaa Böyle makaleleri siteme yazmıyorum r10 a gelince yardırıyorum valla
Çokta şeetmemek lazım kısaca. Çalışalım arkadaşlar boş muhabbet yapmayalım
Hocam şüpesiz bunlara bizde çok şahit oluyoruz görüyoruz. Buna benzer bir iki şey benimde başıma geldi ama insan oğlu ben bunun gibi 100 lercesini yaşasam yine veririm sen vermezsin konuyu farklı yerlere de çekmek istemiyorum benim yapım bu duygusalım ya gerçekten ihtiyaç sahibiyse diye düşünürüm verdiğim 3-5 lira bana birşey kaybettirmez ona belki benim gibi onlarcasından aldığı için kazandırır ama bu dünyada. Vermesem benim aklıma takılır keşke verseydim diye düşünürüm sıkıntı ederim.