Exen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu teşekkürüm var'da ilginç.
hhbozlak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi firma olduğunu tahmin ediyorum. Kesinlikle ilgisizlikte bir numara bir firma, uzak durulmasından yanayım kesinlikle.
Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi firma merak ettim
NecatiGZL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firma adı nedir acaba özelden söylüyebilirmisiniz?
Kadir TUTAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
e sizde fakrlı firmlara geçin paytr kullanıyorum.
arifcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firmayi merak ettim
Aina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de firmayi merak ettim, ozelden yazarsan biz de ayni sikintilari yasamayalim
Flexible adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen paywant'tır, bu tarz konuşma şekli ona mahsus
yunusemre5454 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tahmin ediyorum hangi firma
ebubekirbastama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firma ismini Özelden paylaşırsan sevinirim en azından çevremizdekilere önermeyiz kimse
ozermertk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merak ettim firma ismini özelden alabilir miyim
Orkinos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hangi firma
GencoHD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
firma ismini alabilirmiyim
saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de ödeme firması arayışındayım. Forumda önerilen seçeneklerden biri de ilgili firma. Ancak konuda yorum yazanlardan ve şikayetvar sitesinde de yapılan şikayetlerde müşterilere karşı kaba bir durum söz konusu. Umarım bu konu ilgili firmanın müşterilerle olan ilişkisini tekrardan gözden geçirtir. Ve ek olarak firma hesabı pasif yapacaksa bir hafta ya da birkaç gün öncesinden durumu bildirse daha uygun olurmuş.
SPOWER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paywant kesin, başka hangisi olacak. Bir dedikleri bir dediğini tutmayan firma
xozkanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi firma, özel mesaj yolu ile iletebilir misin?
F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malum firmaya bir ara ben de başvurmuştum. Onay vermediler ama sms listelerine girmişim. Ara sıra sms atıyorlar, listeden çık linki çalışmıyor. Tiss üzerinden şikayet ettim. Onay vermediğiniz hesaplara sms atmayın bari.
HeYKeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fatih hocam banlandığından benimle iletişime geçti ve sorunun çözüldüğü konusunda bilgi vermemi istedi. Kendisi yarın konuyu düzenleyeceğini @ModGift; hocama da teşekkürlerini iletmemi yarında konunun düzenleyeceğini söyledi.
MGurgan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ModGift; Hazır bu konu varken bende dile getireyim, scriptlerimde her zaman sizin apinizi de kullanırım yaşadığım olumsuz problemler olsa dahi müşterim memnun olduğu için eklemekten vazgeçmem ancak zamanında(uzun zaman olmuştur) bir sitem için başvuru yapıp belli bir süre sitede çalışma olacağını ödeme almayacağımı sorun yaşamamak için şimdiden paywantı aktif etmek istediğimi söylememe rağmen belli bir süre ödeme almadığım için habersiz bir şekilde paywant hesabımın bloke olduğunu öğrenmiştim hem de bu sorunu sitemi aktif hale getirip reklam çıkmaya başladığım zaman öğrenmiş oldum. Müşterim ödeme yapmak istediğinde hata almıştı ve bana iletmişti. Kısaca özet geçmem gerekirse çalışanlarınıza dikkat etmelisiniz ya notlarını doğru almıyorlar ya da bilerek bu durumları yaşatıyorlar benim bu olayım uzun zaman önce oldu firmayla şu an için bir problemim yok sadece çalışanlarınızı arada bir incelemenizi müşterilere tavırlarını vb. kontrol etmenizi öneririm. Yine söylemek isterim şikayet olarak değilde bir öneri olarak algılayın
Selçuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar paywant vergi levhasız olarak çalışılabilecek shopierden sonra, teknik destek açısından benim gözümde birinci sıradadır. Kendileriyle 2 yıl çalıştım ve toplamda X0000 tutar ödeme aldım fakat daha sonra firmamı kurup paytr ile çalıştığım için 1 yıldır kullanmadım az önce baktığımda hesabımda pasife alınmış fakat bu bana göre çok doğru bir davranış değil. Haklı gerekçeleri vardır mutlaka ama bu durumda çalışacak insanlar için başka firmalara geçip, kendi kazançlarını düşürmektedirler. Ayrıca bana göre de herkesle ortak fikrim, destek elemanlarının işe son verilmesi çünkü müşteri olsun olmasın bir firmanın adını lekeliyor o destek elemanı fakat o elemanın da firmanın ortaklarından biri olduğunu düşünüyorum keza hiç bir çalışan bu üslupla müşteriyle konuş(a)maz.
Jrmostal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben böyle saçma bir yazım tarzı görmedim, iletişim becerilerin çok zayıf. Ne sitesi, ne sistemi anlamak için uğraştım resmen. Adamlara da böyle davrandıysan normal bence yaşadıkların.

Dün firma ile yaşadğım sorunu @ModGift; hocam düzeltmesi için elinden geleni yapmıştır. Kendisi ile anlaşmaya vardık. Gerçekten kendisi çok anlayışlı biri. Firma çalışanı yüzünden ortaya çıkan bu sorunda firmanın sahibi emre hocam gerçekten ilgili davranarak sorunu çözmüştür.

Diğer şekilde dün gece konuyu tam düzenlyeceğim anda malesef ki r10da başka bir sebepten dolayı bir günlük ban yedim. Ban açıldığı gibide konuyu düzelttim.