sibermarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli takip edip gerekli hamleleri doğru yaparsan kârlı olabilir ama ben uzun vadede unutmaktan bahsediyorum. Yani dibe gerilediğinde beklenen senelerin çöpe gitme durumuna ne diyorsunuz bu noktada? Faizde boyle bir durum yok en azından. Bir de 1 saniye sonra 0 lirayla kalabilirsin demişsiniz de hocam bu durumda neden borsa, faizde yine boyle bir durum yok? (NOT: Trader olmayan sadece emeklilik primi gibi atıp içeride bekletecek biri için)
Borsa piyasasını gerçekten uzman biriyle takip ederseniz sonuçları görürsünüz hocam. 1 saniye sonra 0 lira kalabilirsinin başına "bilmiyorsanız" diye eklemeyi unutmuşum. Bu durumda ing bank mesajını açan hocamın dediği daha mantıklı ama hocam şunu da belirteyim; 1 yıl canlı yayın grubunda kimin şampiyon olunacağı, doların 2.60'dan 3.80'e çıkalacağı bile tahmin edildi ve ona göre para yatırılmıştı. Ben öğrenci olduğumdan 1 tl yatıramadım. Amerika başkanının kim olunacağı borsadan tahmin edildi. Göstergeler acayip oynuyordu ve hocamızın görüşleri çok keskindi. Asya piyasaları amerika piyasaları detaylı inceleniyordu. Sadece İstanbul değil. Siz bence faize yatırın. En güzel parayı veren bankayı bulup yatırmanız en güzeli hocam.