1 yıl borsa piyasasında kaldım. Müthiş bir canlı yayın grubundaydım. Her akşam analiz yapılır değerlendirilirdi. 30 kişilik grupta herkes iyi yerlerdeydi. Bazıları parasının bir kısmını bir hocanın verdiği direktiflerle farklı farklı kullanıyordu. Bazıları uzun süre bir şey yapmıyordu. Yatırmış bekletiyordu. Borsa anlık hocam 1 saniye sonra 0 lira ile kalabilirsin. 1 yıllık tecrübemle borsa diyorum. Borsada yatırım danışmanlığı yasaktı ve 30 kişiden kimsenin adını soyadını bilmezdik hahah ne günlerdi. Sorunuza gelirsek; kısa vadede uzun vade de borsa sadece işi bilmen lazım saygılar
Sürekli takip edip gerekli hamleleri doğru yaparsan kârlı olabilir hocam ama ben uzun vadede unutmaktan bahsediyorum. Yani dibe gerilediğinde beklenen senelerin çöpe gitme durumuna ne diyorsunuz bu noktada? Faizde boyle bir durum yok en azından. Bir de 1 saniye sonra 0 lirayla kalabilirsin demişsiniz de hocam bu durumda neden borsa, faizde yine boyle bir durum yok? (NOT: Trader olmayan sadece emeklilik primi gibi atıp içeride bekletecek biri için)