Zalmoxis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten yaptığın yatırımı doğru yerde bırakmazsan zarar edersin. 120 liradan altın alanlar 300 lira olunca satmadılar, şimdi 220-240 bandına geriledi altın. Şimdi kâr mı etmiş oldular zarar mı etmiş oldular. Matematik kâr ettiklerini söylesede alım gücünde zarardalar. ING turuncu hesap faizi enparadan daha yüksek diye biliyorum, param yok benim sadece bakıcıyım ben
Aynen hocam haklisin çıkılacak yeri de bilmek lazım yoksa geri dibi görebiliyoruz ama benim sorunum da burada başlıyor zaten. Amacım çok uzun vadeli bekletmek. Yani atıp orada unutuyum diyorum. Gundemi, borsayi, sirketleri de takip etmeye pek zamanım yok zaten amac gelecek icin iceridr kendi kendine biriktirmek. Hâl boyle olunca da dususe gececegi zaman sat, takip et dipteyken geri al vs. gibi atraksiyonlar lazım ona.

fatihodaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Borsa
Çok uzun vade için alıp orada unutup birikmesini beklemek isteyen biri için sıkıntı değil mi hocam, geri diplere falan gerileyebiliyor, beklenmiş olan zamanlar çöp olabiliyor? Sürekli analizini gündemini vs. takip edip işlem falan yapmazsak