aynı durumu geçen sene yaşadım e-devlette tecil sonu 31.12.2019 olarak gözüküyordur büyük ihtimalle bu yüzden kaçak durumuna düşmezsin. şu an okuduğun bölüm 2 yıllıksa bu sene sınava gir aöfden 4 yıllık bölümü yaz kaydını yaptırdıktan sonra öğrenci belgeni al askerlik şubesine git 2024-2025 yılına kadar tecil ederler.
Cevap verdiğin için teşekkürler.Ben 1995 doğumluyum şuan 24 yaşında sayılıyorum.Dediğin yere girdiğimde şu yazıyor.
"ÖĞRENCİLİĞİ DEVAM ETTİĞİ TAKDİRDE 31/12/2022 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR. ÖĞRENCİLİĞİ SONA ERDİĞİ TAKDİRDE, 2 AY İÇERİSİNDE EN YAKIN ASKERLİK ŞUBESİNE MÜRACAAT ETMESİ GEREKMEKTEDİR. "
Daha önce liseden sonra 2 yıl tecil ettirmiştim ama bu girdiğim sayfada daha tecil hakkım var mı bilgi yok.Ben bu bilgi için galiba askerlik şubeye gitmeliyim şuan öğrenciyim zaten herhangi bir durum olmaz.Yani tecil hakkım hala var mı yok mu öğrenmek için.
Yanlız anlamadığım öğrenciliğe devam ettiği taktirde 2022 ye kadar diyor, 2022de 27 yaşnıda oluyorum, 30 yaşına kadar eğitim ile geciktiriyoruz diye biliyordum galiba bu ilk üniversitem 4 sene +3 sene tutabiliyor mu ondan mı anlam veremedim.Yine de en iyisi gidip şubeye sormak.