Toplu bilgilendireyim o halde, biz 2 kişi olarak gittik.
1 hafta felan sürdü bilet alma serüvenimiz. Öncelikle alacağınız tarihe kesin bir karar verin, fakat her tarih uyar derseniz daha şanslı olabilirsiniz.
Normalde her gün 1 ay sonrasının bileti açılması lazım ama bunun saati net olarak belli değil kafasına göre açılıyor. Mobil uygulamadan takip etmeyin oraya 1-2 dk geç düşüyor, zaten 1-2 dk da da açılan biletler tükeniyor hemen.
Ben günün belirli saat aralıklarına alarm kurmuştum sürekli kontrol ediyordum tcdd sitesinden. Bir anda kontrol ederken açıldı, hemen bir tarihi seçtim tabi sonra aramızda konuştuk bir önceki güne alalım derken çıktık bir baktık tüm biletler tükenmiş bizimde gitti tabi seçtiğimiz bilet.
Umudumuzu yitirmedik f5 yaptık sürekli sayfayı yeniledik 10 dk boyunca. Site size bileti seçince ödemek için 10 dk süre veriyor o arada karar veremezseniz anasayfaya yönlendiriyor dolayısıyla bileti başkası alıyor

Biz de bu şansı yakaladık ve 1 tane 4 lü yataklı olan örtülü kuşetli boşaldı. Bizde 4 bileti satın aldık hemen. Tabi 2 kişi gittik orası da ayrı bir mevzu...
Trende öyle boş yerler vardı, ara duraklarda boşalan yerler vardı. Hatta valizlerini koymak için 2 li yataklıyı satın alanlar bile vardı bunlara şahit olduk....
Mesela 1 hafta önce felan denk geldim ben o tarihe vagon eklenmişti ve vagon bomboştu 2 li yataklı hemde.
Tabi alıp başkasına devredebilirdim, kimsenin haberi yoktu heralde önceki tarihlerden birine açılmıştı çünkü...
Tüm vagon boştu..
Bilet 1 ay sonrası için açılıyor ama iptal edenler vs oluyor. Önceki tarihleri de kontrol etmenizde fayda var o yüzden

Şimdiden kolay gelsin.. Çok güzel bir deneyim Doğu Ekspressi...
@wmyazilimcom;
@SanalDavetiye;
@Sergion;
@EdizKaya;
@Lolita;