CtnbsOfficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi sende ordan geldin gelişine vurmaya çalıştın ama yanlış.

1.bu benim şahsi hesabım konuşma tarzım bu ve yanlış kelimede söylemiyorum kaldı ki şuan kurumsal iletişim de kurmuyorum
2. şikayet vardaki şikayetleri silmeye de niyetim yok bir nevi referans ben şikayetim silinsin diye bir talepde de bulunmadım ki hatta daha fazla şikayet yazılsa keşke diyorum. ama keriz yeirne koyup yorum yapamama olayınıda kendime yediremedim
3. hakkımda kaide değer bir şikayet konusuda zaten yok işimizi iyi yapıyoruz merak etmeyin şpheniz olmasın 5 senedir toplasanız elle sayılır bir şikayet konumuz var.
4. müşterimiz değilseniz hem kurumsal firmamız hakkında yorum yapma hakkın yok hemde burada bireysel hesabımla kurumsal hesabımı karıştırma gibi hakkında yok.
5. herkesin fikirlerine saygı duyuyorum. ancak burada tartışma varsa fikir farklılılarıda olacak ve herkes birşey savunacak.

6. ticareti ve hayatı senden öğrenecek değilim bunuda en son öğretecek kişi sensin.

ve en önemlisi herkesi memnun edemezsin her firmanın şikayeti olabilir de siz beni sanırım ordan bakınca şikayetim var diye bunları yapıyorum sandınız ama yanlış .

bakalım daha nerden vurmaya çalışcan

Sen aynen devam et.
Senin buradaki konuşmandan bahsetmiyorum.
Hakkında şikayet konusu açanlar şikayetvara ekran görüntüleri yüklemişler, senden aldıkları cevapları işlemişler.
Oradaki ekran görüntülerinde müşterilerine nasıl yanıt yazdığın açıkça görülüyor.
Yani buradaki konuşmalarınla değil müşterinle konuşmalarını anlattım.
Ben sana keskin sirke küpüne zarar diyorum.
Yaşın kaç bilmiyorum ama kesinlikle ticaret yapılacak olgunlukla konuşmuyorsun.