solgentas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretsizde karar kıldım aslında. Ama niye SMF olduğunu bir türlü çözemedim. Ne artısı var Mybb ve Vanilla'dan ? Ve eksikleri hiç yok mu ? Yorma konusunu anladım, herhalde devamlı hata çıkartmalarından bahsediyorsun, ama para konusun anlayamadım. Devamlı ücretli hata düzeltme ve geliştirme ister diyorsun herhalde. Mybb için geçerli mi bu dediklerin ?
Ücretsiz istiyorsan SMF öneriyorum çünkü ilk başta alışmaya zorluk çekersin fakat daha sonra sorun yaşamadan kafan rahat bir şekilde kullanırsın. SMF MyBB'den baya ilerde özellikle güvenlik konusunda. MyBB'de sıkıntı yaşarsın.

Ücret konusuna gelirsek Xenforo'dan bahsedelim biraz Xenforo'nun tema ve eklentisi tamamen ücretlidir ve 2.el lisansını bulana kadar canın çıkar gider sıfır lisans almak zorunda kalırsın 900 TL'ye onun için bol parası olan kullanabilir Xenforo'yu.

vBulletin'de tema ve eklentiler ücretsizdir, Null kullanılmamalıdır 2.el temiz lisans tercih edilmelidir mutlaka.

SMF için https://www.smf.gen.tr/ sitesini inceleyebilirsin @tarantula901 yardımcı olabilir.