sisteme üye olmayan firmayı üye gösterip hakkında şikayet topluyor sonrada firmaya ulaşıp "bakın şikayet sayınız şuan çok az cevap verip çözüm sunarsanız, sorunu hızlı çözen firmalar arasında bir anda üst sıralarda görünürsünüz. artık kullanıcılar ürün veya hizmet seçerken bu şikayetleri referans alıyor" şeklinde ifadeler ile firma sahiplerini köşeye sıkıştırması normal bir pazarlama yöntemi mi? adamın firması adına çalışanının alkollü araç kullandığı ve kazaya karışıp olay yerini terk ettiğine dair şiakyet var. isim benzerliğinden dolayı iki haftadır beni bu firmanın yetkilisi sanıyorlar. yani firmanın haberi yok ama referans kabul edilen bir paltformda firma iki haftadır bu halde olsa normal mi?
Sisteme üye olmayan firmaları üye yapmıyor, sadece o firma için sayfa/profil oluşturuyor. Firmanız hakkında şikayet var ki bu adamlar şikayetleri yayınlıyor. Size bunu çözebilmeniz için haber veriyor, buna pazarlama da diyebiliriz.
Sorunu hızlı çözün, müşteri karşısında artı puan toplayın ve dolaylı olarak markanızın değeri artsın diyor adamlar. Ve doğrudur, bir ürün ya da hizmet almadan önce yorumlara ve şikayetlere bakıyor kullanıcılar.
İsim karışıklığı olayına gelince de; bu herkesin başına gelebilecek bir şey. Bugün dışarı çıkın isim karışıklığından dayak da yiyebilirsiniz. Bu durumu aydınlatmak sizin sorumluluğunuz, karakolun yolu belli savcılığın yeri belli. Aydınlatmayıp başkalarını suçlayamazsınız.
Uzatmayacağım, adamlarla işim yok gücüm yok, tanımam da. Sadece sitelerini kullanıyorum, işe de yarıyor. Bunu hem müşteri hem de pazarlamacı olarak yazıyorum. Böyle platformalın olması kısa ve uzun vadeli kaliteli alışverişin teminatıdır.