FSahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vanilla’da tema desteği yok. Bundan 2-3 ay önce bir tema entegre edecektik, sistemin dosyalarına kadar girdim bir temayı entegre etmek için bütün sistem dosyalarını da değiştirmek gerekiyor. En basitinden arama formunu bile sistem dosyalarına yerleştirmişler. Tema entegre edilmiş olsaydı bile yeni güncellemede yaptığımız her şey uçup giderdi. O yüzden vanilla’yı kesinlikle önermem.
Vanilla'nın kurulu gelen standart teması benim işimi görür uzunca bir süre. Ama işte yeni bir forum sistemi değil, o kadar zamandır doğru düzgün bir tema çıkartamamışlar. Veya themeforest üzerine 2 tane tema var ve onlar da güncel değil. Onun dışında bir sorunu yok gibi.

misal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretsiz olarak SMF candır.
Artıları nedir SMF'nin diğerlerinden ? Veya eksikleri yok mudur hiç ?

Pikselizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Flarum, Vanilla için güzel bir alternatif.
Flarum'a baktım demin, evet gayet güzel. Ama gördüğüm kadarıyla çok yeni bir sistem ve eklenti-tema desteği çok yok. Forumu aktif ama destekle nereye kadar geliştirebilirim ki bir sıkıntım olduğu zaman ? Olabilir belki ama Vanilla daha hoş Flarum'dan bana göre.

SeoMelo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mybb tercih ederdim
MyBB'yi kullandım 1-2 ay. Eğer daha iyisini mesela SMF veya Vanilla'yı seçmezsem Mybb ile devam edicem.

wpdiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretsiz olarak SMF. Ücretli olarak vBulletin.

Bunların dışında diğer forum sistemleri seni hem yorar hem de her geçen gün cebinden paranı alır.
Ücretsizde karar kıldım aslında. Ama niye SMF olduğunu bir türlü çözemedim. Ne artısı var Mybb ve Vanilla'dan ? Ve eksikleri hiç yok mu ? Yorma konusunu anladım, herhalde devamlı hata çıkartmalarından bahsediyorsun, ama para konusun anlayamadım. Devamlı ücretli hata düzeltme ve geliştirme ister diyorsun herhalde. Mybb için geçerli mi bu dediklerin ?