Sikayetvar a para vermekten hoşnut değilim.
Ama aslında firmaları da koruyan bir durum.
Markam hakkında sağda solda şikayetler açılsa, şikayet sahiplerine ulaşmak ve her birini kaldırtmak için ayrı ayrı uğraşacağım.
Oysa insanlar şikayetlerini tek bir site üzerinden ilettiklerinde bunu yönetmek daha kolay oluyor.
Markam hakkında açılan tüm şikayetler teşekkür mesajı ile sonuçlanıyor.
Şimdi şikayetvar olmasaydı her biri için ayrı ayrı işlem yapmak gerekecekti herkes farklı forumdan blogdan şikayet açacaktı.
Markam tescilli, yani tek bir protesto ile şikayetvar üzerindeki şikayetleri kaldırtıp bir daha markam ile ilgili bir sayfa açmalarını yasaklayabilirim.
Kaldırmazlarsa da açar davayı güzel bir tazminat kazanırım.
Ama ben bunun yerine yılda 1500 lira verip şikayetvarı şikayetlerimi yönetmek için kullanıyorum.
Diğer yandan ben de şikayetvar'ın suistimal edilmesinden şikayetçiyim.
Bugüne kadar hiç bir şikayet sikayetvar .com un uydurması değildi.
Muhasebe kayıtlarından tüm şikayetleri isim isim kontrol ettiğimde bir şikayet hariç hepsine ait faturalara ulaştım.
Ama şikayetvarın kendisi değil ama şikayet açan adamlar suistimal ediyorlar.
Bizim satıcılarımızda ne kadar dolandırıc varsa alıcılarımızda da o kadar dolændırıcı ve ahlaksız adam var.
Adam şikayetvar a ilan açıyor makine 2 haftada bozuldu firma hiç ilgilenmiyor diyor.
Adama ulaşıyorum fatura tarihi 16 ay. Neden 2 hafta yazdınız diyorum daha 2. haftada arızalandı diye yalan söylüyor kansız.
Başka bir adam müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor diyor. Ne biçim firma diyor. Arıyoruz fatura yok garanti yok, muhasebeden bakıyoruz fatura tarihi 3 sene 1 sene önce garantisi bitmiş.
Başka müşteri cumartesi gecesi sipariş vermiş, pazar günü aramış telefon açılmayınca şüpheli firma dikkat edin diye şikayet açmış panikle.
Sonra kaldırmayı unutmuş ven 4 gün sonra farkettim ki kadının eline ürün geçeli 2 gün olmuş. Unuttum diyor...
Yani bir çok ahlaksız alıcı şikayetvarı suistimal ediyor.
Bu suistimal edenler yalan beyanda bulnanlar için avukat kullanma kararı aldım ama şikayetvar ın yıllık ücretini çıkaralım birilerinden diye.
Ama hala kimseyi dava etmedim. Bir gün kötü anıma denk gelecek mahkemeye vereceğim birilerini.
Ama şikayetvar ın kötü bir iş yaptığına inanmıyorum para vermekten memnun olmasam da.
Bir gün kötü bir iş yaptıklarını düşünürsem markam tescilli kaldırtırım herşeyi olur biter.