ve ek olarak şunu da belirtim.
Alttaki yazıyı siz yazmıssınız. Şimdi burda kişisel hesabınızla şirketiniz ile ilgili destek ve yorum yapmamızı istiyorsunuz.
2 üyelik kullanırken bu üyelikle böyle birşey yapmanız Forum kurallarına aykırı diye biliyorum.
Merhaba arkadaşlar.
@nettacompany; üyeliği şahsıma ait olup tamamen ticari amaçla forumda bulunmaktadır.
@CtnbsOfficial; hesabı ise şahsi hesabımdır. Bu hesaptan firmamın hizmetleri yada firma ile ilgili hiç bir yorum, satış yapılmadığı gibi firma ile hiç bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bu sebeble firma hakkında sürekli şahsıma pm gönderilmekte ve şahsi skype adresimden firma ile ilgili sorular, destekler, satış hakkında bilgilendirme beklenmektedir. Cevap vermediğim de ise farklı ithamlarla yaklaşılmaktadır. Lütfen bundan sonra ki sorun veya sorularınızı nettacompany'nin resmi internet sitesi üzerinden bildiriniz ekip arkadaşlarımız kısa süre içerisinde kesinlikle yanıt verecektir. Aksi halde buradan maalesef sizlere firma hakkında hiç bir şekilde bilgi veremem destek olamam, satış yapamam. Bu konuda ısrarcı olmayınız.
dostum, şikayet et burada boş beleş yorum yapma ne yapıyorum burda hosting mi satıyoz te allahım.
Sizin bu durumdan şikayetiniz nedir peki? Kendi şikayet siteniz var da hit mi yok?
şikayetime yorum yapamıyorum kurumsal üyelik al deniyor. hitte sorun yok.

)))