11: tv reklamları ile anlaştım 4 dizede 1 ay boyunca bant rekalmı verilecek
ödemesi yapıldı
12: 18 radio ile anlaştım reklam verilecek
13: ayrıca yaşadım şehirde belediye otobüsleri üzerinde reklam afişi yapmak için geçen ay anlaştım ödemesi yapıldı.
Bunlara ne kadar bir bütçe verildi hocam, çünkü 4 dizi 1 ay boyunca bant reklamı ciddi bir rakamdır. 18 radyoda aynı şekilde, karnavalın yöneticilerinden birisi arkadaşım oradan biliyorum. Birde belediye otobüslerine vermişsiniz oda iyi paradır.
Yanlış anlamayın dediklerimi, bahsettiğiniz 2 büyük platform karışımı bişey yaptık dediğinde o sitelerin veremediğini kullanıcıya vermen gerekecek. Trilyonluk yatırım yapsanda zaten nasibinde yoksa tutmaz, ama bukadar büyük profesyonel düşünüm pintereste makaleleri atmak benim için amatörce. Farklı şeyler deneyin, hiçbir büyük kuruluş bu tür çalışmalar yapmaz. Önce bi ajans bulun derim kendinize popülarite için, backlink falan hikaye. Birde binlerce lira reklama vermişsiniz VDS almak nedir hocam.
Kızın/kızmayın bana kurgu gibi geldi bunlar. Yanlış anlama yine yine söylüyorum ben böyle büyük bi proje yapsam r10da yada başka yerde afiş etmem tutarmı tutmazmı diye, projelendirecek adam herşeyi göze alır anlatmaz kendini saklar. Herkesin görüşüdür elbette inş anlattıklarınız doğrudur. Reklam anlaşmalarını yaptıysanız karnavaldaki radyolarda dahilse öğreniriz projenizi. Ne diyelim başarılar..