laptop ustundeki giris cikis amper degerleri ile ona en azindan yakin bir sekilde adaptor sececeksin mobilim diye detayli yazamadim basitce yazdim
Çok önemli değil. Dediğim etkene dikkat edin. Laptopumun orjinal adaptörü 19 volt 3.44 amperdi sanırım asus marka. Çok ısınıyordu ve iki seneyi doldurmadan bozuldu. Yerli marka bir adaptör aldım özellikle 19volt 4.7 amper aldım şuan 5. senesi ve ısınma yok. Fiyat olarak orjinalin 3te biri ömür olarak 3 katı.
Volt Eşit olmalı hocam, Amper de aşağısı olmasın yakın değerler olsa da çok sıkıntı olmuyor.
Kimse size orijinal adaptörü 120, 150 TL' ye vermez hocam. Yerinizde olsam orjinale para veremezseniz kaliteli bir Universal Notebook Adaptörü almanız. Uçlarında size uygun olan modele bakın.
Dizüstü bilgisayarınızın modeli nedir?
4.74A dediğinize göre bilgisayarınızın 90w güç çektiğini tahmin ediyorum.
Eğer bilgisayarınıza gelen güç yetmiyorsa 19v 120w çıkışlı 6.32A değerli oyuncu bilgisayarları için kullanılan adaptörleri alabilirsiniz. Yalnız adaptörlerin amper değeri arttıkça tuğla gibi olur.
Eve gelen adaptorden duman çıktı prize takar takmaz. N11den yazdim iade gönder yenisini yolayalim dedi. Sizce hepsi böyle mi olur yoksa iade mi edeyim bilemedim