delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabınızı pazarlamak için mi konu açtınız, yoksa yardım mı bekliyorsunuz. Emanet edemiyorsanız satacaksınız başka yol mu var.
Hesabı pazarlamak veya ortak almak değil amacım, öyle olsaydı direk satış ilanı açar kullanırdım hocam, ortaklık ve sistemi işleyişini soran çok fazla insan var fakat emanet edilecek gibi görünmüyor dediğiniz gibi ya satılacak ya olduğu gibi yerinde duracaktır

Dostnamez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatları arttır, satışı azaltıp kar oranını yükseltmiş olursun. Doğal olarak harcayacağın vakit azalmış olur. Bunları sağladıktan sonra işin kar durumuna göre eleman tutar kargolama ve satış destek kısmını ona verirsin.
Dediğiniz gibi mantıklı hocam fakat satış azalır kar artar ise her zaman doğru orantlı olmayabilir en azından ekip arkadaşı olursa için içerisinde

songuku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
maaşlı ya da satış başına ucret ödemesi ile çalışacak birini bulmalısınız ek olarak ödemeler sizin hesabınıza ya da online bir platform üzerinden alinarak guven konusu çözülebilir.
Online bir platform taşımayı düşündüm fakat replika ürünler olduğu için website durumunda sıkıntı olabilir