aynrturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba hocam altın tavsiyelerinizi sözüm söz en iyi şekilde dinleyeceğim ve yapacam dediniz gibi sunucu için henüz daha erken zaten fiziki sunucuya geçiş sağlayacam

siz güzel memleketimin insanları işte siz oldunuz sürece bu ülkede zaten hayır yok ama şunu söylim sen yine uyursun yatakta ama emin ol gerçekten biz sırf bu proje için aylardır uyumuyorz söyledin kelimeyi sana yakın zamanda hatırlatırım 😂😂😂🤣

şimdi anladım bir konu var proje henüz açılmadıki tutsun farkındaysan sadece yapılan adımlardan bahsettim ama gülüyorum çünkü bu ülke bu yüzden bu şekilde ama benimde huyum kurusun param var işte çevrem var param olmasa bile çevrem var bu projeyi uçuracak ne babalar neyse siz yolda durun ama biz geçerken yolda bari yol verin 🤣

Bu başlığı sen oluşturdun insanlara fikrini sen soruyorsun ve beğenmediğin fikirler olunca insanları direk aşağlamaya ve hor görmeye çalışıyorsun.
Benim uyuduğumu ve çalışmadığımı nerden biliyorsun insanlara kişisel olarak saldırma haddini bil. Senin konuna yazdığım saatede iyi bak kim uyuyor kim uyumuyor görürsün.
Eğer eleştirilere katlanamıyorsan bu tarz konulara açma.
Kimsenin kazandığında gözümüz yok.
Allah herkesin yolunu açık etsin.