Merhaba,

Yeni bir wordpress sitesi açmıştım, siteye içerikleri zamanlayıp yavaş yavaş index almasını bekledim bir iki index alınca tamamdır index alıyor diye düşünerek kontrol etmemiştim, nihayetinde yeni bir site.
daha sonra birden index almalar durdu ve searc consol da sitemap noneindex hatası verdi. kontrol ettiğimde bir çok kişinin başına gelen sitemap eklentisi ayarlarıdaki küçük bir tık kaldırmak gerekiyormuş, onu kaldırdım bir hafta bekledim hata gitmedi. sitemapı kontrol etitğimde beyaz sayfa şeklinde hatalıydı. Eklentideki hatayı düzeltemeyince kaldırıp All in seo nun sitemap özelliğini aktif ettim. gayet güzel çalışıyor, searc consol üzerinden hatayı düzelttiğime dair bildirim gönderdim 3 gün içinde hatayı düzelmiş olarak gösterdi ve "başarılı" göstermesine rağmen, hala sayfalar "hariç bırakıldı" şeklinde gözüküyor.
Bir kaç sayfayı google gibi getir diyerek index almasını sağladım fakat bunun tüm sayfalar için zor olacağından ve zararlı olduğunu düşündüğümden yapmıyorum. Bu süreci hızlandırmak veya sorunu çözmek için bir çözüm önerisi olan var mı acaba?