turist vizesi için çok yüksek meblaglı hesap göstermek sıkıntı bir de aile bireylerinden birinin ordan size davet yollaması olayı daha çok süpheli duruma sokmuş. Turist olarak gidip x gün kalacağınız için 43k tl gibi bir rakam + araç satışıda var ona takılmışlar muhtemelen bir de sanıyorum şuan çalışmıyorsunuz yani hem 43k tl hemde aracını satan birinin gerçekten geri dönmesi için gösterebileceğiniz bir sebep olmadığını düşünmüşler. bu durumda tekrar başvuru yaparken birkaç farklı cover letter yazılması gerekiyor neden işten ayrıldınız? işten ayrılma sonrası paranın elden kimin tarafindan verildiği vs. açıklanmalı. tabi bir de geri döneceğinize inandırmanız gerekiyor.
Hocam şuan kurumda işime devam etmekteyim. Yani işten ayrıladım. Araç satışını da onlara sunmadım. Aracımı sattım al bu evrağı demedim. Sadece bu paralara takmış durumdalar. Anlayacağınız kaynak istiyorlar .) Gazete için kendi aramızdaki sözleşmeyi kabul etmezler mi? Ayrıca başvuru esnasında çalıştığım kurum müdürümden geri döneceğime dair ıslak imzalı dilekçe de sunmuştum.
Cover letter yazdınız mı. Şu şu durumdan para aldım. Ortaklık ayırma belgemiz budur vs diye. Ben araç satışı gösterdim ankara ankaşması için 3 hafta sonra belli olacak sonuç.
Hocam bütün belgeleri sundum. Ancak kafaya taktıları o para girişlerine açıklama yazmamıştım.