konu başlığında bize proje tutarmı diye yazmışsınız. konuda ise projeyi değilde projeye verdiğiniz reklamları yazmışsınız hocam. Adresi verip incelemeden proje tutar mı tutmaz mı söylemek olmaz. ondan böyle gereksiz münakaşalara girmişsiniz.
Ben standart kullanıcı olarak yorumlarsam: "kızlar soruyor ve onedio birleşimi" demişsiniz. bu iki siteden öyle çekici bir farkınız olmalı ki, ben bu iki siteyi (yani alışkanlıklarımı) değiştirip size geleyim.
reklam harcamalarınız kesinlikle geri dönüş yapar size, fakat önemli olan geri dönenin sürekli kalması. O konuda ki yönteminiz nedir?
Dediğim gibi, site adresi vermemişsiniz, tutar mı tutmaz mı diye sormuşsunuz, siteyi görmeden ben tutmaz derim. Belki inceleyince düşünceler değişir, ama fikir aşamasında; insanları alışkanlıklarından, o anki ortamlarından koparmak biraz zor.