1- Arkadaşım ben burada kendime yeni bakış açıları kazandıracak konulara bakıyorum...
2- Google'dan para kazanmak ayrı bir olay, Google'dan başka bir yerden para kazanamam diye kendini buna bağımlı hissetmek ayrı bir olay..
3- Ben Google kötü bir şey demiyorum.. Ama Google'dan daha iyisini yaparsa bir Türk yapar bu konuda da ısrarcıyım hala.. Bunun ben olması veya Ahmet Mehmet olması önemli değil, keşke birisi yapsa da hem paralarımız ülke içinde kalsa, hem de Google'in bu tekeli kırılsa.. Ama yok sizin için Amerika yapmamışsa bir değeri yok demektir..
4- Dediğim gibi benim neler planladığımı sen 10 yıl düşünsen yine de düşünemezsin.. Hemen arama motoru ile sınırlamışsın zaten hayal gücünü...
5- En başında da belirttiğim üzere, benim projelerimde devletin bir desteği olmadıktan sonra hızlı bir ilerleme sağlanamaz. Belki de hiç aklıma gelmeyen bir yerde tıkanır kalırım ve ilerleyemem.. Bunu Telekom ile sunumlarımda yaşadım.. Bürokrasi denen şeye takıldım ve bıraktım.. Zira bizim Türk insanının önyargılarını kırmak, atomu parçalamayı geçtim atom altı parçacığını parçalamak bile daha kolaydır.. Bunu mesajıma gelen cevaplardan bile anlayabilirsin.. Üstüne bir de aman şimdi bir de bununla ne uğraşayım maaşımı alır işime bakarım, ülkeye bir katmadeğerim olmasın diyen memur zihniyeti...
6- Uygulamaya ne zaman geçeceğim konusunda da bir plan programım var sen meraklanma... Zamanlamasının gelmesini bekliyorum..
Bu kadar boş yapacağına, yap da görelim. Senin dediğin şu oluyor; gelecek de bir gün gelecek.