Senin aylık kazancın hadi en babası olsun 50 bin olsun...
Benim projelerimin sadece birisinde günlük kazanç 20 milyon gibi bir rakama ulaşıyor 1. senenin sonunda..
Sen yazılımı benden çok çok iyi bilebilirsin..
Benden çok daha uzun zamandır yazılım işinde de olabilirsin...
Ama benim nerden nasıl kazançlar elde edeceğim konusunda 10 sene düşünsen bir tanesi aklına gelmez, o derece kafanı ve sırtını Google'a yaslamışsın..
Sen daha yazılımı bırak, Counter bile bilmezken, bilgisayar kasasında "nereden açılır bu?" diye cafeciye sorarken, ben Telekom Müdürleri ile, İzmir pilot il olsun tüm şehre ücretsiz internet dağıtalım ve buradan size abonelerden daha çok para kazandırabilirim diye sunum yapıyordum..

Senin tartışma yaptığın, hayallerini sunduğun, projelerini tanıttığın forumdaki logonun altında ne yazıyor baktın mı? Bana diyorsun ki sırtımı google yaslamışsın. Sen neden bu forumdasın o zaman? Ctrl+f google yaptığın da tarayıcında kaç tane google öbeği geçiyor?
Burada çok arama motoru vs yapanı gördük. Senin hayallerinde projelerinde bana bir şey kazandırmıyor ama google kazandırıyor. Madem bu kadar kendine güveniyorsun uygulamaya geç, hayalperest olma. Adamlar 20 sene önce başlarken cumhurbaşkanı mı beklemiş ki sen bekliyorsun?