Bir işe başlarken eleştiren çok olur, anlamayan çok olur...
Siz bence tutacağını düşünerek başladıysanız deneyin..
En kötü biraz para, biraz da emek kaybetmiş olursunuz, ama yarın bir gün keşke demezsiniz...

Ben de siz gibi bu yazılım işlerine çok fazla zaman emek ve para harcadım...
Yazılım dillerini öğrenmek için pek vaktim olmadığından yazılımcılarla çalışmak zorunda kaldım..
Ama Türkiye'deki yazılım işi ile uğraşanların çoğunun ortak sorunu olan işi yarım bırakma huyundan dolayı ben sinirlenip projeyi rafa kaldırdım ve benden birkaç sene sonra birileri benim projelerin benzerleri ile deli paralar kazandı...

Siz siz olun, eğer imkanlarınızı çok zorlamıyorsa vazgeçmeyin..

Kaybettiklerini yerine koyarsın bi şekilde ama , burdan kazanabileceğin şeyleri kimse sana hayrına vermez

İnşAllah başarılı olursun..

Kafam başka bir konuda tam da buna yakın bir tartışmada olduğu için siteniz hakkında yazılanları anlayarak okuyamadım veya anlayamadım..

Yalnız söyleyebileceğim tek bir nokta var bunu es geçmeyin derim.. Türkiye'de kazan-kazan ilişkisine dayalı projeler daha hızlı tutar..
Yani son kullanıcıya birşeyler kazandırmıyorsa proje tutacaksa bile yavaş ilerler.. Onun için eğer mümkünse, sitenize giren herkesin 1 lira bile olsa cebine para girecek veya cebinde para kalacak bir sistem oluşturmaya çalışın..

Örnek : Sahibinden... Hem alan, hem satan kazandığı için çok hızlı yükseldi..
Örnek : Yemeksepeti.... Hem satan hem alan daha fazla seçeneğe ulaştı, satan sürümden, alan rekabeten dolayı düşen fiyatlardan kazandı ve hızlı büyüdü gibi..