Mümkün. Ben size her ay varsayılan ödeme şeklini değiştirip farklı kişilere alabilirsiniz demedim ki. Sadece hesap adı osman ise ahmet kişisine ödeme alabilirsiniz diyorum.
mümkündür. kesin bir şekilde söylüyoeum. aksini kanıtlarsanız 10 k tl ödeme göndereyim. benim dediğim gibiyse 100 tl gönderin bana yeter
uyuşmasına gerek yok. isim farklı pin farklı banka farklı olabilir sorunsuz ödeme geçer hesaba.
Daha dün yaptım aynı işlemi. Bugün eşimin hesabına ufak bir tutar ödeme geldi ve adsense'ye yazdım kabul etti
adsense hesap sahibi ile banka hesap bilgilerindeki isim soyisim aynı olmak zorunda değildir
hesap sahibi ayşe iken banka bilgisi girilen kişi janefer bile olabilir
evet o şekil yapabilirsiniz. 3 yıldan beri bu şekil de kullanıyorum.
Merhabalar, peki bu ilk ödeme yöntemi tanımlandığında mı geçerlidir ? Yoksa kendi adımıza kayıtlı bir banka hesabı varken daha sonra değiştirip başka banka ve isme ödeme alabilir miyiz ? Bu durum web yt farketmeksizin aynıdır sanırım.3 aydır askerde olan bir ortağım var yt kanalına ortağız sıkıntı olur diye değiştirmedik para öyle duruyor, ben kendi adıma alsam sıkıntı olmaz yani.Adsense hesabı arkadaşın ismine kayıtlı.Böyle bir şey oluyorsa beni çok rahatlatır