DarthWorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dalga geçecek arkadaşlar lütfen yazmasın

30 yaşında bekarım erkeğim anneme aşırı bağlılığım var dışarı çıktığım zaman veya şehir dışına çıkınca sürekli aklım onda kalıyor aşırı bir bağ var aramızda anneden çok arkadaş dost sırdaş kısaca herşey benim için.. Asıl sorun başka şehirde çalışmam gerekiyor ama yapamıyorum evden bir türlü kopamıyorum aklım hep annemde kalıyor çıldıracak gibi oluyorum evden en son askere gittiğim zaman ayrıldım o zaman sorun olmamıştı sürekli beraber olduğumuz için galiba problem... Ayrıca gezip eğlenip kafa dağıtacak arkadaş çevrem pek yok böyle olunca da anneme vakit ayırıyorum var mı bunun bir çözümü arkadaşlar 🤔 sevgilim olmadığı için bu kadar çok bağımlılık sanırım evlenince geçecektir diye umut ediyorum
Bu sorunun en iyi cevabını anneniz ya da anneanneniz verebilir. Sormanız gereken soru ise şu. Siz doğduğunuzda anneniz sizi kaybetme korkusu yaşamış mı ya da zorunlu olarak ayrı kalmış mısınız? Bu aynı şekilde anneannenizin annenize karşı olan bir durumu da olabilir. Bu tarz psikolojik olaylar genlerle de gelebiliyor. En azından okuduğum kitapta böyleydi