MGurgan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ModGift; Hazır bu konu varken bende dile getireyim, scriptlerimde her zaman sizin apinizi de kullanırım yaşadığım olumsuz problemler olsa dahi müşterim memnun olduğu için eklemekten vazgeçmem ancak zamanında(uzun zaman olmuştur) bir sitem için başvuru yapıp belli bir süre sitede çalışma olacağını ödeme almayacağımı sorun yaşamamak için şimdiden paywantı aktif etmek istediğimi söylememe rağmen belli bir süre ödeme almadığım için habersiz bir şekilde paywant hesabımın bloke olduğunu öğrenmiştim hem de bu sorunu sitemi aktif hale getirip reklam çıkmaya başladığım zaman öğrenmiş oldum. Müşterim ödeme yapmak istediğinde hata almıştı ve bana iletmişti. Kısaca özet geçmem gerekirse çalışanlarınıza dikkat etmelisiniz ya notlarını doğru almıyorlar ya da bilerek bu durumları yaşatıyorlar benim bu olayım uzun zaman önce oldu firmayla şu an için bir problemim yok sadece çalışanlarınızı arada bir incelemenizi müşterilere tavırlarını vb. kontrol etmenizi öneririm. Yine söylemek isterim şikayet olarak değilde bir öneri olarak algılayın
Bu konu en çok şikayet aldığımız konuların başında geliyor, şikayetvar'dada bu konu hakkında şikayetler görebilirsiniz. Sistemimiz ayda bir pasif mağazaları kapatıyor. Pasif olanları ise ödeme ekranını bir ay içerisinde hiç açmamış mağazaları listeleyerek belirliyor. Eğer son 1 ay içinde bir kez bile ödeme ekranınız açıldıysa mağazanızın aktifliği devam ediyor. Eğer üyeliğinizde bakiye yoksa ve aktif bir mağazanız kalmadıysa üyeliğinizi de aynı şekile pasif konuma getiriyor. Müşterilerimizde arkada çalışan bu mekanizmayı bilmediği için bizzat kendimiz kapatmışız algısı oluşuyor. Bizzat kapattıklarımızda olabiliyor pek tabi, ancak genel olarak pasife alınma sebebi budur. Mesajınız için teşekkür ederim.