printer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yav hiç sormayın hocam zaten sehir dışına cıkmayı düşünmüyorum ama ben buludugum sehirde en son ne zaman gbt ye girdigimi hatırlamıyorum ama suanda her zaman tedirginim istemsizce son bir haftada 4 gün strestten siddetli baş agrısı falan olmaya başladı işlerimi yapamaz hale geldim hakkımızda hayırlısı valla
Yok bir halt olmaz. Ben havaalanında falan çevikler bile GBT sorguladı, plaka üzerime ayrıca. Yoklama kaçağıyken korkulacak birşey yok.
Sadece uzun yolda jandarma çevirmesinde yakalanırsanız tutanak tutarlar. Onda da birşey olmaz, kağıt imzalar bırakırlar.
2. kez yakalanırsanız şubede işlemleri yaptırırlar o kadar. Asker kaçağı değilseniz birşey olmaz.
Şubede işlemleri gerçekleştirip sonra yine gitmezseniz o zamandan sonra asker kaçağıyken sorun olabilir.

2 yıl civarında jandarmaya yakalandım, 120 lira ceza geldi eve ödedim geçtim 3 yıldan uzun kaçak kaldım birşey de olmadı.
Şubedekiler de ptt şubesinden farksız, memur hepsi ve genelde genç kız veya kadınlar.

Tecil için hak olduğu kadar üni. kaydı yaptırıp stresten kurtulun. Eskiden eve polis gelirdi artık o da kalktı. Rahat rahat gezin birşey olmaz.
Ben şehir şehir gezdim, plakamdan tespit edildiği için 1 kez yakalandım.