Arkadaşlar merhaba,

Babamın ve birkaç ceo'nun desteğiyle artık hem ülkemize katkıda bulunmak hemde mevcut piyasaya can olmak için babamla birlikte bir işe başlayacağız Allahın izniyle.

Bakanlık tarafında görüşmeler sağlanacak, randevuları almaya başladık. Ülkemizde üretilen ürünleri ihrac edeceğiz. Bakanlıklarla görüşme sonrasında yurtdışı seyahatlerimiz olacak. Yaklaşık 6 ay kadar bu iş için bir fizibilite yapacağız. Bu esnadada ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşme sağlayacağız.

Şuana kadar İstanbul ve Ankarada çin, almanya ve brezilyada bulunan firmaların temsilcileri ile görüşüldü olumlu tepkiler var. Babam sanayi tarafındaki teknoloji şirketleri ile görüşme halinde. Ürün tedariği konusunda ve geri iade konusunda sıkıntı çekmeyeceğimiz firmalar arıyoruz.

Gelelim bunu size neden anlattığıma:

Eğer aranızda kendi ürününü yapan ve dış piyasaya açmak isteyen var ise ürün hakkında detaylı bilgi ve görselleri aşağıdaki mail adresine iletmenizdir. Ürün ile ilgili bilgilere yer verirken 2 gün tedarik edip 3. gün tedariğini sonlandıracağınız bir ürün olmamalı.

Bana düşen görev ise tedarikçi araştırmak. Bende r10 üzerinde gereğini yapıyorum.

e-posta: info@yusuf-ozdemir.com.tr

Bu konu hakkında çevrenizdeki firmalarlada görüşme sağlayabilirsiniz. Mail üzerinden soru yöneltmeyiniz lütfen. Çok fazla mail geliyor zaten, cevaplamaya yetişemiyorum.