Merhaba, 3-4 yıldır node.js ile uğraşıyorum ve fullstack developerım, aynı zamanda bir öğrenciyim. İstediğim desktop, native mobil, web uygulamaları node.js ile kodlayıp ayrıca gerektiği zamanlarda uygulamama C# ve python kodları entegre edebiliyorum, en güçlü ve en yeni teknolojileri kullanıyorum. Birisinin altında projeler yapıp ayda belirli bir miktar para kazanıyorum, bağımsız olmayı ve birisinin emrinde çalışmamayı istiyorum. Şirket kurup, sipariş alıp istenilen siparişi yasal olarak faturası ile teslim etmeyi düşünüyorum. İşler benim yetişemeyeceğim duruma geldiği anda hızlıca çevremden kaliteli insan toplayıp büyüyebilirim. Türkiye'de çok fazla çakma "yazılım geliştirmeciler" bulunduğu ve copy paste iş yaptıkları için maalesef işler burada çok değer görmüyor. Sorum şu: yurtdışına böyle satışlar yapmak ve paranın yasal olarak cebime girmesi için ne tür yollar izlemeliyim? Şirket kurma ve devamı için masraflar nasıl olur? Yeterli muhasebe eğitimim var. Genel olarak ne önerirsiniz?