Merhabalar, rica etsem üçgen kardeşlerim/ağabeylerim yardımcı olabilirler mi? Sizce DYMATİZE ISO 100 HYDROLYZED WHEY PROTEİN TOZU 2200 GR ürünü nasıl? Bugün salon da sevdiğim bir ağabeyim önerdi. Dilersen araştırabilirsin dedi. Araştırıp soracağım en mantıklı yer r10 tabii ki dedim. Sizce bu ürün nasıl?
Ben Dymatize'in karbonhidrat tozunu kullandım memnun kaldım. Hem fiyat uygun hemde düzenli spor yapınca etkili oluyor.Protin tozu için bir şey diyemem
Bende cevap vereceklere bir soru daha soracağım.
@Tevfik; in bahsettiği bu üründe 25 gram protein var ve 72 kullanımlık. Yani 72x25 gram protein var. Fiyatı 330 küsür TL.
Birde İçim Fit sütler satılıyor 500ml. Bunların içinde 30 gram protein bulunuyor ve fiyatı 4 TL. 73 kullanımlık yapsak yine 280 küsür TL fiyatı çıkıyor. Ayrıca süt de bedavaya gelmiş oluyor. Sonuçta protein tozunu sütle karıştırcaz toz olarak alsak ve 73 kullanım için yarım litre sütten 36,5 litre de süt alacağız

2. dediğim şık daha avantajlı değil mi? Protein olarak da fazla. Fiyat olarak uygun.
@tatarhan; cevaplarsanız sevinirim.
Arkadaşlar öncelikle Dymatize firmasını kendisi reklamlarla öne çıkaran bir firmadır ve hiçbir sporcu gıdaları ürünü avrupadaki içeriğe türkiyede sahip değildir çünkü o içeriğin türkiyeye girişi yasaklanmıştır. O yüzden türkiyeye farklı içeriklerde ürünler getirilir ama aynı kutu içerisinde yani siz ürünün reklamına para ödemiş oluyorsunuz malesef. Dymatizenin mass gaineri basit şeker bazlıdır spor ve beslenme aksatıldığında hızlı kilo kaybetirir çünkü alınan kilo sudur malesef.
Süt proteini ile sporcu gıdaları arasında çok fark var arkadaşlar molekül yapıları birbirlerinden farklı çünkü sporcu gıdaları belirli filtrelemeler yapılarak molekül yapıları değiştirilir buda biyo yararlanımı belirler. Türk malı olan ürünlerde bile hammadde yurt dışından gelmektedir çünkü uygun kalitede hammadde üretecek bir tesisimiz malesef yok. Süt proteinini zaten insan vücudu sentezleyemez, erişkin bireyler süt proteinini yıkan Rennin enzimi bulunmadığından vücudumuz sütteki proteini çooook az miktarda kullanabiliyor hu yüzden yoğurt peynir daha mantıklı tüketimi. Pınar İçin fit sütler içinde geçerli bu dediklerim.
Kendine uygun ürünüve kalitesini öğrenmek isteyen arkadaşlar benimle iletisime gece bilir. ( Sporcu gıdaları firmasında görev yaptım, Suplementasyon eğitimim var konuya baya hakimim )