@balkotrade selam,

Kripto para olayı çok sorunları olan bi konu günlük al sat yapacaksan ödüyecedeğin fee (komisyon) ücretlerini de hesaplaman gerekiyor. her coin kazandırmıyor o yüzden uzun vade de düşüneceksen yatırım yapacağın coin için alt yapısını öğrenmen gerekiyor, uzun vadede kar sağlaya bilmen için coin'in teknolojininin iyi olması gerekiyor.

Ben geçen sene TRX diye bir belaya bulaştım bin dolarım ikibindolar oldu o hırsla parayı çekmedim beklim dedim ve şu an 250 dolarım var

Bu işi yapacaksan kredi veya borçla yapma 2bin tl seni sarsmayacak bir meblağ ise , önce paranı bitcoine çevirmen gerekiyor bunun için turk kripto sayfalarından birine para yatırman gerek ben paribuyu kullanmıştım. Sonrasında paramı binance ye havale yaptım.

Bu söyliyeceklerim kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değil ama coinmarketcap'te coinlerin geçmişleri vs tüm bilgileri var ilk 10 coinden Tether (Tether 'i herzaman 1 dolara eşitlemeye çalışıyorlar. )hariç alıp elinde 6-7 ay bekleteblirsin, ama bu işin riski yüksek sıfıra düşmekte var benim gibi, yada paranın 2 katını kazanmakta var. ben geçen seneden bu zamana birşey kazanamadım o yüzden hala bekliyorum. iki ucubklu değnek anlayacağın.