Bunlar baya detaylı yazılımlar , bidolubaskı daha önce incelemiştim, çok fazla detay ve sistem mevcut
bu tür projeler detaylı teklif gerektiriyor, genelikle bunları isteyenlerın ise çok kısıtlı bir bütçesi oluyor,
10bin+ yazılır bu sistemler, bunun altında teklif veren olursa bilinki paranızı çöpe atacaksınız.
yada size bu denli büyük sistem lazım değil ise ve sizin işinize uygun istediğiniz özelliklerin mevcut oldugu ve ilerleyen dönemlerde istediğiniz zaman ek sistemelr yapabileceğiniz bir sistem istiyorsanız
ve istediğiniz özellik ve işlevleri detaylı şekilde bir iş tanım metni yada formu -pdf iletirseniz size daha uygun fiyatlarda ve istediğinize uygun yazılımlar yapabiliriz.
Hazır yazılımları yok, olan varsada %80 işinizi görmez yada istediklerinizi karşılamaz.
bu tarz sistemler için profesyonel yazılımcılar ile çalışmazsanız yapacağınız iş hiçbir işinize yaramaz ...
Sürekli bu sistemelre teklif yada fiyat veriyoruz ama yaptıran hiç olmadı

çünkü komik bütçeler ile bu denli gelişmiş sistemler yada algoritmaları yazdıramasınız.
10+ astronomik rakam değildir min. fiyatları budur. ben örnek site bidolubaskı üzerinden belirtiyorum.
Dolandırılan bazı teklif verdiklerimizden biliyorum dikkatli olun öğrenci yada aracılara denk gelipte hem zamanınızdan hemde paranızdan olmayın.
Saygılarımla...
EK : yorum atan arkadaşlarda hep standart e-ticaret scriptleri önermiş, insan verilen örnek siteleri önce inceler sonra ona göre öneri yada yardımda bulunur
ama arkadaşlarında iletiği gibi böyle düz e-ticaret sitesi istiyorsanız yüzlerce e-ticaret scriptleri mevcut yada 2-3 bin 'e sıfırdanda özelliğine göre yazdırabilirsiniz.