Arkadaşlar Merhaba,
Sizlere harika bir sorum var
Bu aralar PUBG Mobile'a epey sarmış durumdayım, ama PC'den emülatör ile oynuyorum. Dün rastgele youtube'da bir video izledim, ama ne video. Bende de oyuncu kulaklığı var bende de klavye mouse var ama adamın sesini o kadar ne alamıyorum.
Adam diyor ki 6s orjinal kulaklığıyla oynuyorum, adam karşı evde 2. kat'ta. Bence imkanı yok net anlamasının, o yüzden kesinlikle hack kullanıyor diye düşünüyorum. Ama kullansa ekrandan anlarız bi yandan da
Acaba böyle bir program var ve şöyle yapıyor olabilir mi?
1. Monitör PUBG Mobile + Hack aç.
2. Monitör PUBG Mobile aç.
2. Monitörü kaydet.
Başka ihtimali yok bence bu kadar net ses kasmanın. Ne düşünüyorsunuz?
Hem normal pubg hem pubg mobil oynamış biri olarak size yakında ki adamın nerede ve yaklaşık kaç metre uzaklıkta olduğunu söyleyebilirim. HyperX Cloud 2 kulaklığım var. PUBG 'de 600 saatim var. Mobil PUBG de de bi o kadar vardır. İş bir noktadan sonra ekipmandan tecrübeye geçiyor hocam. Hile konusunda da esp diye geçiyor adamların nerede olduğunu gösteren hile. Onun için de çekim yaparken anlayamaz. Gerçi CS GO oyununda bir hile vardı ve hilenin yayıncı modu vardı. O modu açınca monitörde gördüğünüz de hileler açık adamlar vb. görünüyor, kayıt esnasında görünmüyordu. Fakat mobile pubg nin bu kadar gelişmiş hilesi olduğunu düşünmüyorum. Tavsiyem 7.1 varsa kapatın ve effect seslerini yükseltin. Gerisi zamanla olur.