Digiland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba dostlarım,

6 Nisan 2019 tarihinde Türk Telekomda bulunan taahhütüm bitecek. Bu aşamada başlıkta belirtmiş olduğum 3 firma arasında karşılaştırma yaptım. Firmaları tek tek arayıp fiyat aldım. İncelemelerime göre Turk.net'e fiyat sormak için bile ulaşamadım. Açıkcası ilk olarak turk.net bağlatacağım diye bu yola çıkmıştım lakin diğer firmalardan fiyat alma gereği duydum. Şu anda altyapı değerlerime göre 50mbps / 4mbps paket alabiliyorum. 35 Mbps normal şartlar altında yazılım geliştirmek için yeterli lakin televizyonda kullanım yapıldığında yetersiz kalacaktır. O yüzden 50 mbps seçim yapacağım. Hattım max 71 mbps kaldırdığını ve 14.5 dbm sinyal aldığımı görüyorum.

Firmalardan almış olduğum fiyatlar :

Turk.net : 80 TL
NetSpeed : 76 TL
Millenicom : 84,90 TL

Diğer firmalardan da fiyat aldım lakin onların fiyatları 150 bandını fazlasıyla geçtiği için onları karşılaştırma arasına hiç eklemedim.
Bu interneti ofisimizde kullanacağım için sorun yaşanmasında hızlı çözüm üretmek gerekiyor.

Kullananlar, bilenler yorum yapabilirse önerileriniz ne olur, yukarıdaki hatlardan memnunmusunuz veya memnun değilseniz nedenlerini belirtirseniz sevinirim.

İyi forumlar.
Ama bir kısım var

https://www.milleni.com.tr/eviniz-ic...f-aa49818bc950

milleni alırsanız sonuna kullanırsınız diğerlerinde 50 mbit takılı kalırsınız.