Evden onlar için çalıştığında günlük ne kadar vaktiğini hatta haftalık ne kadar vaktini alacağı önemli 7/24 yazmandaki amaç 7/24 iş verdiklerinde yapıcam 1500tlye demek oluyor.Sen onların sana iş yükleme yoğunluğunu 1,5 yılda biliyorsundur diye düşünüyorum, eğer senin günlük 3-4 saatten fazlanı yani haftalık 20 saatini aşmıyorsa 1500tlye tamam diyebilirsin ama tabi

burda biraz deneme felan denmiş, fiyatı arttırma şartıyla tarzı konuş.2000tlye çektirirsin 3 ayın sonunda böylece sabit bir freelance çalışman olacak bence güzel birşey.
Kesinlikle Aydın'a gitme, İstanbul'da kal derim.
İşin yoğunluğunu bildiğim için ve benden sürekli iletişim halde olmamı bekleyeceği için reddettim zaten. 7/24 derken çok ciddi bu konuda, aksesuar şirketi fakat Tişört baskı gibi işlere girdi, devamlı ürün baskısı için görsel istenecek, 1000 çeşit tasarım olacak. Bunlar harici web siteye ürün girilecek, onun harici sosyal medyaya içerik oluşturulup içerik girilecek. 7/24 deme sebebi de bu, yoğun olacak yani. Bu arada asgari ücret ile deneyelim en azından dedim kendisine, onu da kabul etmedi