şifre değiştirme ise hack olayından şüphelenmiş olabilirler.
bildiğiniz birşey varsa açık açık yazın yardımcı olayım.
yoksa yüzeysel bilgi veririz.
bir avukat ihtiyacınız varsa bence bulun.
evdeki arama usulüne uygun yapılmadıysa, size arama sebebi söylenmediyse avukatınız şikayette bulunsun.
hocam hayırlısı ile ifadeyi bi verebilsem tam neyin ne olduğunu anlayabilsem bi avukat ile görüşücem diğer yaptığı 7 şikayetten 7 side asılsız ve takipsizlikle sonuçlandı
fethiyede rahatsız ediyor dedi : msj yok video yok kayıt yok takipsizlik ama devletin kanunundan 3 ay uzaklaştırma aldık
durmadı geldi sahilde kuzenlerim ile otururken saldırdı 3 tane şahidim var ondan sonra 2 ay kadar denizliye kaçtım artık kurtulmak için ama gel gelelim 3 gün ceza evine gittik disiplin hapsi
neyse ocagin 6 sinda uzaklaştırma bitti ne görürüm ne ederim gitmiş bi uzaklaştırma daha aldırmış hakime dedim nasıl oluyor isterse her bittiğinde alabilir dedi tamam dedim.
neyse yolda gördü herkesin içinde ferhat dur birşey konuşcam dedi durmadım arkamdan o.ç. aç kopek sana dur diyom dedi bunu herkez duydu şikayetçi oluyorum kamera kaydı götürüyorum arkamdan geldiğine dahil umursayan yok.
işe giriyorum nufus kullanıp bir şekilde çıkış verdirtiyorlar.
arabayla geçer yolda görür p.ç diye camdan bağırır artık yani ben ses etmedikçe tepeme bindiki ben nufus kullanmıyorum hani olay kapansın artık diye bundan ayrı devam eden 3 mahkemem var trafik kazası vs. birde geçmişten kalan uzamaması derdindeyim.
neyse artık baktı benden ses çıkmıyor sağda solda başımın belası nere çıksam karşımda diyor yahu sen geliyon evimin önüne uçarakmi gidicem. Biraz önce adliyeden geliyorum gelmiş oturmuş ora ben nerden bilecem orda olduğunu arabayla geçip dursam tamam yürüyerek gidiyom yahu. En sonda şifrelerimi değiştirdi diye şikayetçi olmuş. Halbuki elimi dahi sürmedim.
işte böyle bir manyak kendisi ama sorsan o haklı takip ediyom. Cebimde dolmuş parası kalmadı yahu nasıl takip edicem ben bunu çok merak ediyorum ki şahsi aracı var şu ifadeyi verdiğimde detaylı bilgi vericem