İşin yoğunluğunu ve iş tanımını bildiğim için, haftosunu değil bayram tatillerim bile olmayacaktı. Daha önce yaklaşık 2 bin küsür ürün temizleme gerçekleştirdim. Bayram gününe denk geldi ve biliyorsun biz bayramları da çalışıyoruz lafını söyleyen bir kişiydi. Bu yüzden reddettim, olacak gibi değildi.
Diğer konuda ise bir yerden haber bekliyorum, büyük bir şirket. Diğer yerler de esnaf türü yer oluyor dediğiniz gibi, asgari ücret dışına da çıkamıyorlar. Hayırlısını diliyorum artık
Hocam onlar bayram günü çalışıyor diye siz de bayram günü çalışmak zorunda değilsiniz. Ama işi kabul ettiğinizde 7/24 çalışacaksınız. Gecenin 3'ünde arayacak "siteye girilmiyor hayırdır?" diyecek. Diyeceksiniz ki "şu an bakım yapıyor 5 dk sonra girin siteye" (Tabi bu kadar tatlı söyleyemeyebilirsiniz

)
Büyük şirketler değerlendirilebilir. Onda da söylediğim gibi basit bir işçi mantığıyla hareket etmemek lazım. Arkadaşım 3,5-4k maaş ile fabrikada o işi yapıyor zaten vasıfsız. Seo'dan anlamaz, photoshoptan anlamaz, domain nedir bilmez, tasarım yapmaz... Sizin bir farkınız olmalı