peki hocam bunu yapmakta ki amacı ney bu kızın yani o ayrılmak istemiyor mu ya da o ayrıldı sen mi zorluyorsun kızı. Yoksa manyak olduğu için mi uğraşıyor orasını tam anlayamadım. Allah yardımcın olsun
hocam ne yaptığını bende anlayamadım arkadaşı denk geldi dedim kesecek değiliz birbirimizi laf atmam etmem aramam sormam amacı ne gelsin konuşalım dedim yok barışacak insan en azından böyle niyeti olan gelir konuşur olmaz arkadaş der geçerim ama yok oda yok bunu bildiği için böyle intikam alıyor
İfadeni verdikten sonra hukuki bi engel yoksa ve gidecek bi eş dost varsa bi süre bulunduğun şehirden uzaklaş. Hem o kadından kurtulursun hemde senin için iyi olur kafanı toplarsın. Döndüğünde de işlerini yoluna koyarsın. Üzüldüm sizin adınıza geçmiş olsun.
2 ay denizlide kaldım zaten geldiğim gün yine yaptı yapacağını
Eve gelen polis "arama kararı gerekçesi" göstermek zorunda, elinde arama kararı vardır ve istemeniz halinde 1 örnek size verir.
Almadınız mı bir örnek?
hocam ifade veremedim daha 4 gün oldu hala ifade alacaklar kimse ortada ne var anlamadı biri bilişime gönderiyor öteki asayişe aptal aptal 4 km yolu gidip gidip geliyorum ama polis şifre değiştirme gibi birşey dedi.
Ben kız arkadaşınız sebebi ile aramaya gelmediklerini, geçmişteki yetişkin içerikli dava sebebi ile başınızı belaya girdiğini düşünüyorum.
alakası yok hocam onla konu sonunda detayı vericem
Kız arkadaşınız telefonda veya bilgisayarda uygunsuz görüntüler olduğunu veya bunlarla şantajda bulunduğunuzu iddia etmiş olabilir. Basit bir iddia için evde arama yapılmaz.
hocam evlenmeyi düşündüğüm insanla uygunsuz görüntü çekermiyim yada çekmiş olsam tutarmıyım alakası yok
Arkadaşı tutuklamış olmasınlar ses seda yok ? biz burda meraktan öldük ya, inanın sonucu çok merak ediyorum inşallah bir şey çıkmaz da
yok hocam ifade vermeye çalışıyorum 3 gündür evde internet yok
@F3rh4t; bir gelişme var mı acaba hocam merak ettimde
Hocam gelişme varmı ? Ertesi gün ifade vermeye gideceğim dedin ondan sonra foruma da girmemişsin
MERHABA ARKADAŞLAR BÜYÜK YAZIYORUM KUSURA BAKMAYIN GENEL AÇIKLIYORUM. HALA İFADE VEREMEDİM BİRİ ASAYİŞE DİĞERİ İSE BİLİŞİM SUÇLARINA YÖNLENDİRİYOR. BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM AKŞAM 7 DEN SONRA GEL DİYORLAR . AKŞAM GİDİYOM SABAH GEL DİYORLAR. BİRAZ ÖNCE YİNE GİTTİM İFADE İÇİN AKŞAM 7 DEN SONRA GEL DEDİLER. POLİS BİLE DAHA NE OLDUĞUNU ÇÖZEMEDİ AMA DEDİĞİ BU SEFERDE ŞİFRELERİNİ DEĞİŞTİRMİŞİM DİYE ŞİKAYET ETMİŞ Kİ İLİŞKİMİZ BOYUNCA ŞİFRESİNİ DAHİ SORMADIM , MAİL ADRESİNİ BİLE BİLMEM.
OLAY HALA MUALLAKTA POLİSİN DEDİĞİ BU 3 GÜNDÜR TTNET SORUNUNDAN NETİM YOKTU BAKALIM KISMETSE AKŞAM BENDE ÖĞRENECEM NEYİN NE OLDUĞUNU