Natronun çekilişinden 1 yıllık bedava host kazandım. Cpanel bilgilerini verdim siteyi yedekleyip kursunlar diye 2 saat sonra anca cevap yazdılar biz bu işlemi yapmıyoruz diye.

Güzelhosting de bu işlemi dakikalar içinde yapıyorlar. Ayrıca domaine ns eklemek, siteye ssl eklemek ve daha nicesi ekstra para. Bedava host vermelerine rağmen firma değiştirmedim.

Benim gözümde paragöz ve işini önemsemeyen bir firma. Arada domain kampanyası olmasa hiç kullanmayacağım da Allahtan domain konusunda desteğe ihtiyacım olmuyor.



Yamtar_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilişimist'te berbat bi firma tercihlerim arasında değil artık
Ben bu sektöre 18 yaşına gelmeden başladığımdan ilk hostingi mecbur bu firmadan telefon kontörüyle almıştım.

Daha index.html ne onu bilmiyordum bu firma sayesinde öğrenmiştim ama destek taleplerini çok geç cevaplamaları ve fazla soru sorunca insanı terslemeleri yüzünden bu firmadan soğudum. 18 yaşını doldurunca da hemen başka firmaya geçmiştim. Açıkcası benimde tavsiye etmediğim nadir firmalardan biri.