öncelikle değerli yönetime ve r10 a selamlar konuyu nereye açacağımı kestiremediğim için buraya açtım taşınması gerekir ise taşınıp tarafımın bilgilendirilmesini arz ederim.
Şimdi konuya gelecek olursak mobil uygulama olusturan bir web sitesi kurmayı planlıyorum bunun için gerekli işlemleri ve bütçe araştırması yapmak istiyorum.
Aradığım özellikler şöyledir;
*Benım ve müşterilerimin arasında kimse olmıyacak yani kısaca white label bir arayüz arıyorum
*Mobil uygulamalar native ağırlıklı olacak bu yüzden ben istediğim zaman yeni şablonlar oluşturabilmeliyim.
*Müşterilerim siteye üye oldukları saniye tarafıma bilgilendirme gelecek ve anlık onaylanma olacak
*Müşterilerim hazırladıkları uygulamaların kaynak dosyalarına erişebilecek(apk + kaynak dosya)
*Ücretsiz müşterilerimin uygulamalarının arka planına bir kod yapısı ekliyebilmeliyim(Art niyetli kullanımların önüne geçebilmek için)
bunun benzeri bir sistem önerisi olan yada bayilik veren bir yerler biliyorsanız bilgilendirmenizi talep ediyorum şimdiden ilgilenen ve yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.