YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, başlıkta da söylediğim gibi üzerine bu kadar rezil başka bir hosting firması tanımıyorum.
Lakin ben ve benim gibilere müstehak mıdır? Kesinlikle müstehaktır.

Bunca kötü yoruma, ilgisizliğe rağmen göz göre göre gidip bunlarla çalışmışız bu nedenle şikayet hakkımız yok özür dilerim.

Size hikayeyi anlatayım:
Onca emek emek sunum yaptık, günlerce uğraştık yüksek yerlerden destek alacağız, hem de her şey günler öncesinden ayalardık bugün saat 10:00 - 13:00 arası sonuçlandıracağız.
Tam bu saatlerde siteye giriyoruz bakıyoruz 503 hatası. Onca gün içerisinden bunca saat içerisinden bu saati nasıl buldular da denk getirdiler anlamak zor.

Daha önce de kendi kendilerine SSL'i bozmuşlar site öyle gitmişti. Durduk yere sunucu gidiyordu, neyse insanlık bizde kalsın dedik devam ettik.
Onca ticket attık cevap yok, canlı destek deseniz kapalı.

Hemen sunucu değiştirdim (geç oldu ama) yeni sunucuya taşındım, aktif ettim taşıdım vs derken onların sunucusunda sorun halen devam ediyor daha da zahmet edip cevap verecekler.
Şu an güzel hosting'e geçtim onca güzel yorum boşa değilmiş hemen ilgilendirler yardımcı oldular dakikalar içinde destek taleplerimi karşıladılar sorunsuzca devam ediyorum.
Burada bir firmayı yererek diğerinin reklamını yapmıyorum, yorumların önemini vurguluyorum.

Sadece bunca olumsuzluğa rağmen benim gibi hataya düşecek "aman nolur sanki bir seferlik olmuştur düzelirler" diye düşünen arkadaşların fikrinin değişmesini umut ediyorum.
Düzelmeyecek, Allah düşmanımın başına dahi böyle firma ile çalışmayı nasip etmesin. Hataya düşmeyin, bunca kötü yorum, yaşanılanlar, şikayetler boşa değil. Asla ve asla bu firma ile çalışmayın.
Sonra başınız benim gibi yanar ve şikayet edecek dahi yüzünüz olmaz kendi düşmeniz yüzünden.

Hayır fiyat desek ucuz değil, hizmet desek yok, elle tutulur bir tarafı yok neden halen ısrar ediyoruz?

Destek taleplerini göstereyim.
Artık o kadar olağan oldu ki talep başlıkları hep aynı:

"Site gitti", "site yine gitti", "site 600. sefer gitti", "olum site gidiyor görmüyor musunuz?"

gecmis olsun hocam mis gibi godaddy varken %99 gercek uptime ne diye boyle firmalarla ugrasirsiniz anlamiyorum