WAwebtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar değerli hocalarım..
benim ingilizceyi ileri düzeyde yazıp okuyabiliyorum. bende bu avantajımı niche siteye dökerek bir yere gelmek istedim. ancam k sistem nedir, nasıl işliyor hiç bilgim yok. daha kelime nasıl seçilir onu bile bilmiyorum.

niche site icin ne gereklidir vs. onları da bilmiyorum.

“Bak bu kelimede yazarsan çok iyi olur.” dediğiniz kelimeler varsa onlardan da yola cıkabilirim. umarım güzel bir yere gelirim.

yardımcı olabilecek bir üstadım varsa çok sevinirim.

şimdiden çok teşekkür ederim, saygılarımla
Öyle olmaz ama. Yani size bir kelimede yaz diyen insanın cümlesiyle iş yapmayın. Vakit kaybeder, başkasını suçlarsınız sonra.

Niş sektör ararken insanların ihtiyaçlarından yola çıkmalısınız. Neyi ararız, niye ararız, neye para harcarız? Sağlık bir sektör, kanser niş anahtar sözcüktür. Bu konuda farklı tanımlamalar da var tabi. Web sitemizi oluştururken sektör, içerik oluştururken anahtar sözcük üzerinden yola çıkarız. Direkt anahtar sözcükle de web site oluşturabiliriz. Örneğin sadece araba kazalarıyla ilgilenen avukatların listelendiği bir portal yaratabilirsiniz. Burada avukatlar, avukatlık sektör, car accident lawyer (hadi bir tane ben vermiş olayım) ise anahtar sözcüktür. Bu konuda çeşitli webmaster araçları mevcut ki, en basiti Google Keyword Planner. Anahtar sözcüklerinizi girip çeşitli tahminler, reklamverenlerin ayırdığı ortalama bütçeleri görüntüleyebilirsiniz. Yabancı diliniz varsa Google'da çok iyi İngilizce kaynaklar mevcut.

Her şeyden önce de biraz sabır.