Haklısınız hocam. Ben ön lisans bitirmiş bir tasarımcıyım. Okul zamanımdan beri mesleğime hevesim ile yeri geldi bedava iş yaptığım oldu ama referans kazandım, şu an bionluk gibi platformlarda iş yapmaktayım, fakat sabit olmadığı için bu platform gelirleri ikilemde kalıyor, tedirgin oluyorum. Çoğu yere başvuruda bulundum, hatta 4-5 ay önce sadece oturup logo büyültüp, küçülteceğim aylık asgari ücret alacağım bir yeri reddettim, fikrimce kendimi geliştiremez meslekten soğurum diye düşündüm. 22 yaşımdayım, belki yolun daha başında bile değilim. Bir müddet daha sabit bir sigortalı iş bulana kadar freelance olarak devam edeceğim, r10da düzgün bir konu açmadım şimdiye kadar, ama artık açacağım. Bu arada reddettim işi, düzgün kafa ile düşününce tabiri caizse köpek gibi çalışmak oluyor bu. İnşallah başka yerlerden bir kapı açılacağına inanıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Tabiki biz karar veremeyiz senin yerine ancak dediğin gibi tabiri caizse ona okadar çalışıcağına kendin için okadar uğraşsan daha iyi yerlere gelebilme imkanın var tabi daha kötü haldede olabilirsin ancak denemekten zarar gelmez tecrübe elde ediyorsun birşeyleri deneyerekten zamanla.