Merhaba.
2010 Tarihinden önce başka yazılımlara teknik destek veriyordum, Wordpress ile tanışdım ve o günden bu yana bu işe gönül verdim.

Wordpress ile ilgili bütün işlerinize talibim. Başkaları gibi sıfır kod bilgisi olup Wordpressle ilgili %10000 bin kesin çözüm deyip başkalarının eklentilerini kullanıp çözüm bulduğumu düşünmüyorum. Emek veriyorum, nasıl yapabiliriz araştırıyorum, size çözümler sunuyorum.

Wp ile Evimi geçindiriyorum, Pahalıcı bir adamda değilim düzgün muamele yapın gönlünüzden kopan ücrete zaten üç aşşağı beş yukarı razı oluyorum sömürüsüz iş ahlakı besliyorum!

Özel Mesaj Gönderebilirsiniz Kafanıza takılanları sorabilirsiniz, Fiyat alabilirsiniz, Sohbet edebiliriz.

Arkadaşlar, r10.net ve Real olmak üzere bir çok iş yaptım.
Forumda işini yaptığım değerli abilerimin kardeşlerimin işleride mevcut, İstenildiğinde referanslar verebilirim. Burada sağlam grafikci arkadaşların işlerinide yaptım.

Ancak ben wp için hazırlanmış tasarımları yapıyorum, Wp ile alakası olmayan tasarımları wp giydirme işinden çok yoruldum. TAMAMEN anlayışlı ve bana düzgün davranacak kişilerle çalışmak istiyorum. Para verip bana kötü davranan insanlarla çalışmak istemiyorum

Tasarımı görmeden ayrıca fiyat veremem , Tasarımı görüp fiyat vermem daha makül olur.

Not:Faturasız hiçbir işlem yapılmamakta ve ödeme alınmamaktadır.

- Wordpress Tema kodlaması
- Html To Wordpress
- Virüs, zararlı yazılım çözümleri
- Cpu Çözümleri
- Wp Taşıma İşlerinide uygun ücretle yapabilmekdeyim.
- Problemlerin cözülmesi.

Teşekkürler.
WhatsAPP Tıkla Yaz
WhatsApp : 0507 Beşyüzdoksanüç Kırk Beş 02

Daha önce açtığım : https://www.r10.net/ucretli-tasarim-...apilir-31.html

Konuma itraderlerime ve yorumlara bakabilirsiniz.